ricardo5900 Opublikowano Niedziela o 13:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:07 nie mogę odtworzyć przegranych na laptop zdjęć ani filmów ze smartfona , tak jest od dwóch dni wcześniej nie było tego typu problemu ? https://justpaste.it/9xi7c https://justpaste.it/6uh0h https://justpaste.it/f6fwo Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano Poniedziałek o 19:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:59 A co to za format zdjęć? W telefonie one działają? W czym otwierasz te zdjęcia? Co to za program? To w nim nie było wcześniej problemów? Odnośnik do komentarza
ricardo5900 Opublikowano 19 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu jaki program nie wiem , dwa dni temu były , teraz otwiera się film jeden , a inne błąd komunikat .. nie może otworzyć i /tu nr/ . poczekaj chwile , następnie spróbuj ponownie ... 0x800700AA na smartfonie realme10 działa , tylko na laptop , nawet i po przegraniu zdjęć nie chce otwierać / czasem otworzy/ teraz szukałem programu i wyskoczył mi Google zdjęcia i wszystko jest bez przegrywania ze smartfon na laptop ? czy nie ma jakiś podejrzanych programów w logach ? Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu System raportuje problem z aplikacją Photos.exe, to tego używasz do tych zdjęć w Windows? A co z przeglądarką zdjęć systemową? Logi masz czyste, tylko drobne czyszczenie śmieci. Uruchom FRST. Skopiuj zawartość podaną niżej i nigdzie nie wklejaj-FRST sam znajdzie "fixlist" w schowku systemowym. Spoiler Start:: CreateRestorePoint: Task: {077BA067-7C15-40F0-B22E-C9DC2A54B4A2} - System32\Tasks\Microsoft\Windows\Location\Notifications => %windir%\System32\LocationNotificationWindows.exe (Brak pliku) Task: {F3E6E7ED-A196-4E44-8803-55FAB3AD4E29} - System32\Tasks\Microsoft\Windows\UpdateOrchestrator\USO_UxBroker => %systemroot%\system32\MusNotification.exe (Brak pliku) FF Plugin-x32: @foxitsoftware.com/Foxit Reader Plugin,version=1.0,application/vnd.fdf -> C:\PROGRAM FILES (X86)\FOXIT SOFTWARE\FOXIT PDF READER\plugins\npFoxitPDFReaderPlugin.dll [Brak pliku] FF Plugin-x32: @foxitsoftware.com/Foxit Reader Plugin,version=1.0,application/vnd.xdp -> C:\PROGRAM FILES (X86)\FOXIT SOFTWARE\FOXIT PDF READER\plugins\npFoxitPDFReaderPlugin.dll [Brak pliku] FF Plugin-x32: @foxitsoftware.com/Foxit Reader Plugin,version=1.0,application/vnd.xfdf -> C:\PROGRAM FILES (X86)\FOXIT SOFTWARE\FOXIT PDF READER\plugins\npFoxitPDFReaderPlugin.dll [Brak pliku] EmptyTemp: End:: Fixlist przeznaczona tylko dla autora tematu! W FRST kliknij opcję "Napraw" (Fix). Pokaż raport "fixlog.txt", który otrzymasz po restarcie komputera. Zrób zdjęcie tych błędów, może to coś więcej powie. Cytat teraz szukałem programu i wyskoczył mi Google zdjęcia i wszystko jest bez przegrywania ze smartfon na laptop ? Nie wiem, do czego szukałeś ten program..."Zdjęcia Google" to przeglądarką i edytor zdjęć na urządzeniu mobilnym z opcją backupu ich na dysk Google. Także masz do nich dostęp z kompa przez przeglądarkę i aplikację webową "Zdjęcia Google", widzisz to co zostało przesłane jako kopia na dysk Google , możesz edytować je, pobierać na komputer. Ograniczenie to darmowa wersja dysku Google, masz tylko 15 GB miejsca na dane. Wiec szybko się zapełni i przestaną działać usługi Google, bo z tej przestrzeni korzysta i Gmail. Trzeba często ten backup uszczuplać lub dokupić miejsce na dysku Google, ale to miesięczna opłata za jakiś pakiet danych. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi