pawelx20 Opublikowano Piątek o 04:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 04:23 Prośba o sprawdzenie logów Podczas kliknięcia w profil jednego użytkownika na discordzie przez chwile odpalił się okno podobne do tego co w cmd, podejrzewam iniekcje jakiegoś złośliwego skryptu. Poza tym Zauważyłem że podczas startu systemu pojawiają się jakieś dziwne ramki po programach które ładują się w tle.1 w lewym dolnym rogu , a drugie na środku ekranu tej drugiej ramki nie udało mi sie złapać robiąc zdjecie telefonem. Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
pawelx20 Opublikowano Piątek o 17:30 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:30 cześć czy ktos mógłby luknąc w te logi ? Odnośnik do komentarza
pawelx20 Opublikowano 23 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu dobra temat do zamknięcia. Problem rozwiązany gdzie indziej. Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Cześć. Logi proforma mogę Ci sprawdzić, mam akurat trochę czasu teraz. Co było przyczyna problemu? Odnośnik do komentarza
pawelx20 Opublikowano 19 minut temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 minut temu Cześć już mi pomógł inny ziomek. Zastanawiam sie co to było za badziewie które było widoczne w lewmy dolnym rógu ekarnu. Widoczne na skrinie . Napisany skrypt to wyczyścił, i już się nie pojawia przy starcie systemu. A tak z czystej ciekawości, jaki poziom wiedzy trzeba mieć zęby samemu sobie pisać taki skrypt fixlist ? Te skrypty są tworzone w jakimś programi który analizuje dane z logów ? Bo z tego co patrze to jesteś 1 z 2 osób w Polsce którym się chce te logi analizować. Wcześniej to było kilka for internetowych związanych z komputerami, ale widzę wiekoszość z nich podupadała. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi