nastula Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Witam. Próbę instalacji tego programu przerywa antywirus komunikatem "a variant of Win32/FusionCore.P potentially unwanted" (antywirus comodo). Po przeskanowaniu pliku stronie Virus skaner, wszystkie antywirusy Comodo też, oznacza jako czysty, oprócz eset nod. Czy waszym zdaniem można go zainstalować czy nie? Pilnie muszę zresetować system do czystego ale chciałem zrobić klon dysku dla bezpieczeństwa. Dziękuję. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Jak ludzie potrafią komplikować proste sprawy...Tu masz stronę firmową EaseUS - https://www.easeus.com/U góry masz wszystkie programy ( bo nawet nie podałeś czego Ty konkretnie szukasz)Stąd pobrany soft jest czysty. Odnośnik do komentarza
nastula Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 No właśniee, że z tej strony pobrałem. Program to Todo Backup Free. Pobrałem dzisiaj jeszcze raz i znowu krzyczy, że zagrożenie. I podczas instalacji zablokował cos jak na zdjęciu. Odnośnik do komentarza
nastula Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 No właśniee, że z tej strony pobrałem. Program to Todo Backup Free. Pobrałem dzisiaj jeszcze raz i znowu krzyczy, że zagrożenie. I podczas instalacji zablokował cos jak na zdjęciu. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Bankowo false positwe - https://pl.wikipedia.org/wiki/B%C5%82%C4%85d_pierwszego_rodzajuAlbo podziękuj Comodo za współpracę, czytaj odinstaluj i uzywaj innych AV/AVIS, albo wyłącz na czas instalacji programu osłonę AV. Odnośnik do komentarza
nastula Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Bankowo false positwe - https://pl.wikipedia.org/wiki/B%C5%82%C4%85d_pierwszego_rodzaju Albo podziękuj Comodo za współpracę, czytaj odinstaluj i uzywaj innych AV/AVIS, albo wyłącz na czas instalacji programu osłonę AV. Dziękuję. Odblokowałem, zainstalowałem, niech działa. Przy okazji, myślisz, że mogę odblokować ten plik uninstall.vbs jak na tym zrzucie? Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ten plik jest bez znaczenia bo z katalogu TempPoczekaj na ewentualne uwagi Picasso lub Miszel03. Odnośnik do komentarza
nastula Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 ok. Dzięki Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 To rzeczywiście wygląda na fałszywy alarm, ale poproszę jednak o przystosowania tematu do zasad działu, bym mógł powiedzieć więcej. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi