PavloFoto Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam wszystkich Jak słucham na słuchawkach muzyki czasami zdarza się ze słychać trzaski muzyka zostaje zatrzymana i blue screen się pojawia.złączam raporthttp://www31.zippyshare.com/v/OCmMllgc/file.html Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Log który podałeś nie pomoże w tym przypadku Problem występuje na panelu przednim czy tylnym komputera ? Odnośnik do komentarza
PavloFoto Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 hymm nie rozumiem pytania , to jest laptop Dell Alienware . Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Myślałem, że to komputer stacjonarny Problem może być sprzętowy lub programowy W takim przypadku proponuję na dobry początek przeinstalować sterowniki od karty dźwiękowej. Dodatkowo wrzuć na jakiś hosting plik DMP z katalogu C:/Windows/Minidump/ Odnośnik do komentarza
PavloFoto Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 nie to raczej coś z zasilaniem niegdy nie było problemu z dzwiekiem no i w tym logu co podałem jest coś wspomniane o błędach w sterowaniu zasilaniemps. tan katalog jest pusty nie ma dmp u mnie Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 nie to raczej coś z zasilaniem niegdy nie było problemu z dzwiekiem no i w tym logu co podałem jest coś wspomniane o błędach w sterowaniu zasilaniem ps. tan katalog jest pusty nie ma dmp u mnie To ciekawe.Masz włączoną opcje pokaż ukryte pliki lub foldery ? Odnośnik do komentarza
PavloFoto Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 tak specjalnie włączyłem pokazywanie ukrytych plików chyba ze właczyć jeszcze pokaz chronione pliki systemu Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Możesz sprawdzić, ale wątpię by to coś dało. Przeskanuj system komendą sfc /scannow przez start/uruchom/cmd(jako administrator), a następnie podeślij plik CBS z katalogu C:\Windows\Logs Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi