ewenement Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam pojawił mi się 3 raz bluescreen i zaczynam się obawiać o mój sprzęt. Co może być problemem? Wrzucam pliki dmp 1.txt 2.txt 3.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 jeden raport wskazuje na systemowy sterownik od ntfs Caused By Driver : Ntfs.sysCaused By Address : Ntfs.sys+f4dc4File Description : Sterownik systemu plików NTProduct Name : System operacyjny Microsoft® Windows®Company : Microsoft CorporationFile Version : 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255) sprawdź dysk pod kątem błedów Odnośnik do komentarza
ewenement Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 czym? hdtune? mhdd? Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 może być hdtune Odnośnik do komentarza
ewenement Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 na razie mam tylko benchmark, bad sectory już sprawdzam Odnośnik do komentarza
ewenement Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza
ewenement Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jak ma się mój dysk? Odnośnik do komentarza
ewenement Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 można prosić o odpowiedź? Nie wiem co dalej robić Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Dysk jest OK. Zrób weryfikacje plików systemowych. start > polecenie uruchom > cmd wklep w konsolę sfc /scannow podaj jaki był końcowy momunikat Odnośnik do komentarza
ewenement Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 zrobiłem już Chkdsk /f /r w CMD ale puściłem to na noc i nie wiem jaki był wynik skanowania? Teraz puściłem sfc /scannow zobaczymy jaki wynik będzie Funkcja Ochrona zasobów systemu Windows nie znalazła naruszeń intergralności Odnośnik do komentarza
ewenement Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 niestety dziś kolejny http://speedy.sh/Aa6K7/121014-24024-01.dmp Co dalej mam robić/pokazywać? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi