Skocz do zawartości

Błąd 16 bitowego podsystemu Windows.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ,

Mam problem - przy starcie problemu wyskakuje błąd 16-bitowego podsystemu Windows :

Pokaż ukrytą zawartość

Niestety , żaden z sposobów mi nie pomógł - w pierwszym przypadku Windows tylko "udał" , że wypakował te pliki i błąd występował ciągle.Postanowiłem skorzystać z drugiej opcji , za pomocą WinZipa wypakowałem te pliki na system32 , niestety przy odpalaniu systemu nadal wyskakuje ten błąd z tym , że w DOSowskiej konsoli wyskakują jakieś dziwne znaczki.Dlatego obawiam się , że jest to wina wirusa.

Pozdrawiam ,

Inquisitio

OTL.TxtPobieranie informacji ...

GMER.txtPobieranie informacji ...

Extras.TxtPobieranie informacji ...

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.

Tutaj jest infekcja i prawdopodobnie to jest przyczyną.

Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst:

:OTL
DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\WINDOWS\System32\drivers\EagleNT.sys -- (EagleNT)
DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- D:\Blackshot\BlackShot\system\GameGuard\dump_wmimmc.sys -- (dump_wmimmc)
O4 - HKLM..\Run: []  File not found
O4 - HKLM..\Run: [driver.exe] C:\WINDOWS\driver.exe ()
O4 - HKU\S-1-5-21-527237240-57989841-839522115-1004..\Run: [NexonEULauncher]  File not found
O4 - HKU\S-1-5-21-527237240-57989841-839522115-1004..\Run: [PlayNC Launcher]  File not found

:Files
C:\WINDOWS\av.exe

:Commands
[emptyflash]
[emptytemp]

Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera.

Następnie uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...