kaczakkkk Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Podpiolem uzywany HDD z Win Vista do innego komputera i zrobil sie "niewidzialny"Nie widzi go:- Device manager- diskmgmt. msc- bootowalna plytka GParted.Mozna jeszcze cos z tym zrobic????Mialem tam troche danych.Mysle ze sektor MBRi boot sektor sa padniete, jak naprawic bez plytki instalacyjnej?Ekran jest calkowicie czarny bez pola manewru a brzeczyk daje 4 sygnaly,
Groszexxx Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Widziany jest w BIOSie? Od tego powinienes zaczac. Jaki interfejs ma dysk? Jak go podlaczyles? I w ogole jaki dysk? I popraw błędy ortograficzne, bo niedobrze mi się robi. Poprawnie jest: podpiĄłem. Masakra, tradycyjnie zero informacji poza tym, że nie działa. Zobacz czy mhdd go widzi, on używa innych przerwań niż bios. Wrzuć jego smart jesli mhdd go zobaczy.
kaczakkkk Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dysk dziala na innym komputerze.Prawdopodobnie plyta albo procesor."Widziany jest w BIOSie? Od tego powinienes zaczac.""Ekran jest calkowicie czarny bez pola manewru a brzeczyk daje 4 sygnaly,"Mozna zamknac temat.
Groszexxx Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Skoro daje 4 sygnały - to sprawdzasz w manualu płyty co one oznaczają. Tego też nie raczyłeś podać.
Anonim8 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Cześć Groszku, daj mi znać jak zakończysz temat. Zyczę krótkiego i skutecznego lobba.
kaczakkkk Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 @GroszexxxNie zycze sobie zadnych twoich odpowiedzi na moje posty. Nie jestem nimi zainteresowany. Wole nie otrzymywac zadnych odpowiedzi anizeli te ktore zawieraja twoje osobiste problemy i wynurzenia. Zapamietaj - moje posty dla ciebie nie istnieja !
Rekomendowane odpowiedzi