Skocz do zawartości

Sterowniki karty graficznej Vista

balldome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Potrzebuje sterownikow do zintegrowanej kart graficznej do laptopa. Instalowalem juz mase z neta ale nic nie dziala. Zreszta nie moge znalezc konkretnie pod viste. Jak instaluje z win7 to albo mam czarny ekran (dzwieki normalnie slychac), albo jak juz sie zainstaluje to w menadzeze urzadzen jest prawidlowa nazwa, ale z zoltym trojkatem, a w opisie pisze ze sterownik nie działa, albo jest uszkodzony.

Laptop:                Dell Inspiron 15 3520

Chip Number:        Intel HD Graphics 3000/2000

Chip Description:   2nd Generation Intel® Core™ Processors with Intel® HD Graphics 3000/2000

Procesor:              Intel Celeron B820

System:                Vista Home Basic 32

Proszę o pomoc.

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

tak instalowalem, niestety czarny ekran. Slychac ze wszystko dziala normalnie, tylko brak obrazu (obraz robi sie czarny po zaladowaniu systemu). W trybie awaryjny widac juz normalnie.

Ogolnie to z kolorami jest ok, ale potrzebuje podlaczyc do TV przez hdmi, ale nie moge sie polaczyc, podobno wlasnie po instalacji lepszych sterow bede mogl podlaczyc do TV.

Opublikowano

bedzie ktos w stanie mi pomoc?

zalezy mi tylko na tym aby podlaczyc go do TV przez hdmi, moze ktos doradzi jakis inny sposob? z tego co czytalem to nie ma osobnych sterownikow do hdmi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...