balldome Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witam, Potrzebuje sterownikow do zintegrowanej kart graficznej do laptopa. Instalowalem juz mase z neta ale nic nie dziala. Zreszta nie moge znalezc konkretnie pod viste. Jak instaluje z win7 to albo mam czarny ekran (dzwieki normalnie slychac), albo jak juz sie zainstaluje to w menadzeze urzadzen jest prawidlowa nazwa, ale z zoltym trojkatem, a w opisie pisze ze sterownik nie działa, albo jest uszkodzony. Laptop: Dell Inspiron 15 3520 Chip Number: Intel HD Graphics 3000/2000 Chip Description: 2nd Generation Intel® Core™ Processors with Intel® HD Graphics 3000/2000 Procesor: Intel Celeron B820 System: Vista Home Basic 32 Proszę o pomoc.
Anonim8 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Próbowałeś te https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=21413&lang=eng
balldome Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 tak instalowalem, niestety czarny ekran. Slychac ze wszystko dziala normalnie, tylko brak obrazu (obraz robi sie czarny po zaladowaniu systemu). W trybie awaryjny widac juz normalnie. Ogolnie to z kolorami jest ok, ale potrzebuje podlaczyc do TV przez hdmi, ale nie moge sie polaczyc, podobno wlasnie po instalacji lepszych sterow bede mogl podlaczyc do TV.
balldome Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 bedzie ktos w stanie mi pomoc? zalezy mi tylko na tym aby podlaczyc go do TV przez hdmi, moze ktos doradzi jakis inny sposob? z tego co czytalem to nie ma osobnych sterownikow do hdmi.
balldome Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Problem rozwiazany, mozna zamykac temat.
Rekomendowane odpowiedzi