Danieloski Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 Witam. Dziś rano miałem niewątpliwą przyjemność po raz drugi już gościć na moim ekranie monitora "Polską Policję". Przywracanie systemu pomogło i tym razem. Również i w tym przypadku wykonałem czynność zleconą mi na tym forum poprzednim razem, mianowicie: "Nie wszystko zostało usunięte. Jeszcze ten plik przez SHIFT+DEL skasuj: [2012-11-06 20:46:08 | 083,023,306 | ---- | M] () -- C:\ProgramData\dsgsdgdsgdsgw.pad" identyczny plik znajdował się w katalogu i tym razem. Panda Cloud Cleaner tym razem nie wykrywa nic. Żadnych objawów niepokojących nie ma. Jednak mimo wszystko, dla pewności, odinstalowałem Daemona, uruchomiłem ponownie komputer i wykonałem wszystkie obowiazkowe logi. Prosze o analizę i informacje czy rzeczywiście jest czysto OTL.Txt Extras.Txt gmer.txt
Landuss Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 W logach nie widać aktywnej infekcji i niczego podejrzanego. na przyszłość jednak nie wzoruj się na podobnych tematach. Infekcja ta może mieć różne rodzaje i inne obiekty do usuwania, a to że akurat u Ciebie było podobnie to przypadek. Wykonaj finalizację: 1. Użyj opcji Sprzątanie z OTL. 2. Opróżnij przywracanie systemu: KLIK 3. Dla bezpieczeństwa zmień hasła logowania do serwisów w sieci.
Danieloski Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 Dziękuję za pomoc. temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi