stivenio Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Witam, padło i na mnie - oto logi. Z góry dziękuję za pomoc. Edit:/ Zrobiłem skana malwarebytes i usunąłem 3 wpisy, problem zniknął. Edit2:/ Ok jednak nie zniknął, problem powrócił po którymś z rzędu ponownym uruchomieniu systemu. Extras.Txt OTL.Txt
Landuss Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 W logach brak jakichkolwiek śladów infekcji. Pytanie więc czy to są logi zrobione z prawidłowego konta (tego zainfekowanego)? A może są to logi wykonane już po usunięciu infekcji? Proszę wykonać je raz jeszcze.
stivenio Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Są to logi z konta administratora w trybie awaryjnym.
Landuss Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) Logi muszą być zrobione nie z Administratora tylko z konta użytkownika zainfekowanego w trybie awaryjnym. Tam blokady nie ma. Inaczej my nie widzimy w logach infekcji bo konta mają różne rejestry. Edytowane 20 Listopada 2012 przez picasso 20.11.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso
Rekomendowane odpowiedzi