nezpers Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam, zeskanowałem świeżymi programami anti malware, zrobiłem defrag, sprawdziłem bad sectory, ale system działa baardzo wolno, i uruchamianie i praca. Wyłączyłem indeksowanie dysku. a teraz to juz tylko OTL zrobiłem który załączam. Pozdrawiam Czy to możliwe że te wszystkie wodotryski dodane przez ACERA powodują że on tak działa? RAMu tylko 1GB a CPU to Celerek 1.7 OTL.Txt Extras.Txt
Anonim8 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Odinstaluj Avasta i Super antispayware
Conor29134 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zbaczając z tematu miesiąc temu używany był combofix i nie został odinstalowany Pobierz OTC Uruchom i kliknij Clean Up Komputer będzie potrzebować restartu. Czy to możliwe że te wszystkie wodotryski dodane przez ACERA powodują że on tak działa? RAMu tylko 1GB a CPU to Celerek 1.7 1GB to trochę mało jak na vistę 2GB było by rozsądne bo 7 działa na tylu przyzwoicie więc vista pewnie też.
nezpers Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 dzi eki Panowie za odzew zaraz zrobie co mówicie i dam znać. Pozdrawiam
nezpers Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Panowie bardzo dziękuję, odinstalowanie Avast i otc bardzo pomogło. PS. a co zamiast avasta polecacie? Pozdrawiam
Conor29134 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Z najpopularniejszych to AVIRA/PANDA CLOUD/AVG
Rekomendowane odpowiedzi